Rólunk mondták

A fotosuli.sk kurzusainak résztvevői saját szavaikkal eképpen jellemezték tanfolyamainkat, és munkánkat.


"Ma volt szerencsém egy egyéni fotóoktatáson részt venni. Nagyon jó hangulatban telt, egyszerűen és érthető volt a magyarázat. Nem kellett unalmas, száraz "tananyagokon" átrágnom magam. Sok érdekes dolgot tanultam, és ami kiválképp jó érzés volt, hogy Roland folyamatosan bíztatott, bátorított a fotózással kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk az elkövetkezendő tematikus fotótanfolyamok alkalmával. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem hiszem, hogy van még ehhez hasonló tanfolyam messze régiónkban. Egyszerűen egy élmény volt."

Vörös Ingrid


"Kedves Sziszi és Roli! Örülök hogy megismerhettelek titket. Jó fej emberek vagytok, akárcsak Én :-). Sajnálom, hogy nem lehettél ott, velünk Sziszi, de aranyos vagy, hogy odaszaladtàl, és kávét főztél nekünk mindazok ellenére, hogy a kis harcos lebetegedett. Köszönjük! Roland: kimondottan jól éreztem magam, jó kis csapat voltunk-vagyunk. Bevallom nagyon izgultam, féltem, hogy majd valamit nem fogok érteni, csendben tétovázom majd, de nem így történt. Neked köszönhető! Aranyos vagy, nagyon értesz az emberekhez. Csak néztél rám, és már tudtad mire gondolok. Köszönöm hogy "bemutattad" nekem a fényképezőgépemet, amit már vagy 3 éve használok :-). Boldog vagyok! Alig várom a következő "órát"!"

Csicsay Földes Zsuzsanna


"Nővérem a születésnapom alkalmával, egy fényképezőgéppel lepett meg, a család többi tagja pedig úgy gondolta, ha már van egy gépem, tanuljam meg használni, ezért egy egyéni fotótanfolyamra szóló ajándékutalványt is kaptam. Már a tanfolyam előtt próbáltam megismerkedni a fotózás alapjaival, de a tanfolyam adott teljes átlátást. Megismerkedtem a fotózás technikájának alapjaival, az új ismereteimet saját gépemen helyben is kipróbáltam és komoly betekintést nyertem a fotózás egyik legfontosabb részébe, az utómunkába. Kezdő fotósoknak nagyon ajánlom a fotoSULI-t. Az egyéni oktatás már csak hab a tortán!"

Álló István


"Eddig három fotótanfolyamon vettem részt, mindegyik más témájú volt, nehéz lenne összehasonlítani. Ami nekem a legjobban tetszik az a profizmus, s hozzáállás és a tanfolyamok hatékonysága a mindennapokban. Mindig olyan új tudásra tettem szert, amiért érdemes újra és újra visszatérni. A terem hangulata és felszerelése tökéletes, Szilvia és Roland pedig nagyon profi, nyitottak és segítőkészek. Dolgoztunk már műteremben és kint a szabadban is, ezek az alkalmak mindig nagyon jó hangulatúak, vidámak voltak. Sok új embert ismerhettem meg és nagyszerű, hogy mindannyiunkat összeköt a fotózás iránti szeretet. Nagyon hálás vagyok a fotósuli tanfolyamaiért, ezért a kiváló lehetőségért, hogy a mi kis környékünkön is lehet tanulni és fejlődni ezen a téren."

Bahorec Szilvia


"Karácsonyra kaptam ajándékba utalvány formájában a fotótanfolyamokat, aminek nagyon megörültem. Nagyon szórakoztató, érdekes és tanulságos  volt mind a négy tanfolyam, amit a fotósuliban eddig elvégeztem. Sok hasznos infóval lettem gazdagabb, új emberekkel ismerkedtem meg, akiknek egytől egyig ugyanaz volt a hobbija, mint nekem is lett: a FOTÓZÁS. "

Takács Tibor


"A lányomtól  szereztem tudomást az Önök tanfolyamáról. Nem volt kérdés, hogy részt vegyek-e rajta. Nagy izgalommal vártam ezt a tanfolyamot. Milyen lesz az előadó, milyenek a résztvevők, meg-e fogom érteni, ami ott elhangzik, mivel már nem vagyok mai csirke, nem lógok e ki a sorból? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok kóvályogtak  a fejemben  egész addig, amíg be nem léptem a stúdió ajtaján. Egy mosolygós, rokonszenves emberke fogadott, akiről a bemutatkozásnál kiderült, hogy ő a Roland,  a tanfolyam vezetője. Vidám, barátságos légkör, közvetlen beszélgetések, profi  előadás volt jellemző  erre a találkozásra. Roland vidám természete, jó humora, remek beszédkészsége és főleg nagy tudása révén szinte játékosan belénk ivódott mindaz, amivel egy kezdő fotósnak tisztában kell lennie. Pogácsával és üdítővel kínáltak a kedves házigazdák, hogy legyen erőnk a sok információ elraktározásához. A tanfolyam végeztével  úgy éreztem, hogy „megvilágosodtam“ :-)  Érthetőbbé vált számomra a fényképezőgép  működése, annak szerkezete, a képek készítésének különböző módozatai. Azóta is megpróbálom az ott szerzett tapasztalást alkalmazni a fotóim készítésénél."

Mészáros Zsuzsanna


"Egy páros ki egy életre szóló élményt nyújt a jókedvvel teli fotózással, és az eredmény mindig garantált elégedetség. Páratlan művészpár!"

Végh Erika


"Immár második alkalommal vettem részt a fotósuli keretén belül megrendezett fotótanfolyamon. A Kálmán házaspár vezette kreatív fotográfiai és elméleti gyakorlatok nem csak tudásszintünket bővítették, de a vidám és baráti jellegű csoportos foglalkozások is színesebbé tették a tanulási folyamatot. Előadásaik segítették a kezdők és haladók digitális technikai tudásának fejlődését és elmélyülését, illetve egy helyszínen kialakított számítógépterem is rendelkezésre állt az utómunkálatokra. Szilvia és Roland szaktudása ugrásszerű fejlődést hozott mindannyiunk életébe. A házaspár nyitott volt az új ötletekre, türelemmel viseltettek irányukba és vendéglátói mivoltukat is jelessel értékelném, hisz odafigyeltek nemcsak a tanulni vágyók kérdéseire, de egyéb szükségleteikre, igényeikre is egyaránt. A tanfolyamokról élményekben gazdagon tértünk haza és én, személy szerint szívesen továbbfejleszteném magam egy általuk újonnan megrendezésre kerülő tanfolyamukon. Üdvözlettel egy lelkes diák!"

Hideghéty Mónika


"Az alapfokú fotótanfolyam volt szerencsém eddig részt venni, de az szuper volt. Szó szerint kacagva tanultam meg minden fontos és hasznos praktikát unalmas és száraz adatok nélkül. Vicces, kedves és remek emberek vagytok, az összhang köztetek pedig leírhatatlan. Örülök, hogy megismertelek bennetek és alig várom, hogy mehessek a gyakorlati fotózásra is."

Deér-Meleg Zita


"Nagyon örülök, hogy részt vehettem az általatok szervezett, vidám hangulatú fotótanfolyamokon, ahol igazi profi szakemberektől tanulhattunk és sajátíthattuk el a fotózás titkos fortélyait. Köszönöm, hogy ennyi mindent tanulhattam elméletben és gyakorlatban is Tőletek. További sikeres munkát és várom a következő okosító tanfolyamot"

Kucsera Noémi


"Mivel nem vagyok egy nagy "fogalmazó", ezért tényleg csak röveden a fotósuliról, Szilviáról, Rolandról. Egy nagyon helyes, összeillő pár, akik tudnak együtt élni és dolgozni, akik nem félnek a kihívásoktól, örülnek mások sikerének, mindig segítenek és tanítanak, mindig optimisták és jókedvűek. A fotótanfolyamok jókedvűen, hasznosan eltöltött órák, ahol nem az a kérdés, hogy ki ki ellen, hanem hogy ki kinek tud segíteni. Örülök, hogy ők vezettek be ebbe e sokszínű hobbi rejtelmeibe"

Kiss Kati