Legutóbbi tanfolyamainkról

92.-93.-94.-95. fotótanfolyam: 2020. november - 4 tanfolyamból álló komplex fotós workshop

2 nap, 4 intenzív tanfolyam (elmélet, gépismeret, gyakorlat, utómunka), egy átfogó, teljes körű fotós képzés kezdőknek.

 

91. fotótanfolyam: 2020. október - őszi természetfotó tanfolyam

Ödi barátunk által vezetett remek őszi Duna-parti természetfotó tanfolyam az idei.

 

90. fotótanfolyam: 2020. október - kültéri glamour fotótanfolyam

Oktatónkkal Tomival, elbűvölő modellünkkel Rozival és 10 résztvevővel zajlott az októberi GLAMOUR FOTÓTANFOLYAM egy ipari jellegű helyszínen.

 

89. fotótanfolyam: 2020. augusztus - stúdiófotózás alapja

Gyorstalpaló fotótanfolyamunk a műterem iránt érdeklődöknek szólt ezen a nyári napon. Fotómodellünk remekül viselte a munkát :)

 

88. fotótanfolyam: 2020. július - esküvői fotós workshop

5. esküvői fotós tanfolyamunkat is a tanulni akarás és a jókedv jellemezte .köszönet érte minden résztvevőnek, a vidám "Ifjú Párnak" és a workshop partnereinek!

 

87. fotótanfolyam: 2020. június - fotótanfolyam gyerekeknek

.picit márkát építettünk .picit foglalkoztunk az ügyfélszerzéssel .picit árakat képeztünk .picit FOTÓS "bizniszeltünk"

 

86. fotótanfolyam: 2020. február - céges fotótanfolyam -SCHINDLER eskalátory

85. fotótanfolyam: 2020. február - fotótanfolyam gyerekeknek

Lezajlott a fotoSULI.sk első, kifejezetten gyermekeknek szánt csoportos fotótanfolyama. A fotózás izgalmas világát próbáltuk feltárni a gyerkőcöknek egy egésznapos program keretén belül. Az alapoktól indultunk, de gyakoroltunk, fotóztunk is. Talán nem meglepő: leggyakrabban mobiltelefonnal. Érdekes volt megtapasztalni, mennyire fogékonyak a fotózásra, és milyen másképp látják a világot a lencsén keresztül.

 

81.-82.-83.-84. fotótanfolyam: 2019. február - teljes körű fotótanfolyam kezdőknek

Két nap, négy intenzív tanfolyam, egy átfogó fotós képzés kezdőknek! Szó volt mindenről, ami a fotózás alapjaihoz szükséges: elmélet, fényképezőgép ismeret, gyakorlat és nem utolsó sorban képfeldolgozás! Összesen 12 óra oktatás a jobb és tudatosabb fotókért!

 

79. fotótanfolyam: 2020. január - műtermi portréfotó tanfolyam

A MŰTERMI PORTRÉFOTÓ workshopunkon a résztvevők a gyakorlatban is kipróbálhatták e csodálatos műfaj technikáját és annak apró trükkjeit. Sőt a tanfolyamról mindenki egy saját portréval tért haza.

 

78. fotótanfolyam: 2019. december - adobe photoshop tanfolyam kezdőknek

Ti kértétek, mi összehoztuk. A már hagyományos Adobe Lightroom tanfolyamaink mellett igény mutatkozott egy kimondottan portré fotósok számára szervezett Adobe Photoshop képzésre. Alázatosan jelentjük: a tanfolyam sikeresen lebonyolítva!

 

74.-75.-76-77. fotótanfolyam: 2019. október - alapfokú kiscsoportos fotótanfolyam kezdőknek

Elmélkedtünk, ismerkedtünk a fényképezőgépekkel, gyakoroltunk és fotókat szerkesztettünk... mindezt kiscsoportos, baráti hangulatú tanfolyamok keretén belül...

 

73. fotótanfolyam: 2019. szeptember - kültéri glamour fotótanfolyam

Egy fotótanfolyam, amely lehetőséget adott a résztvevőknek arra, hogy egy tapasztalt, kreatív glamour fotós segístégével megtapasztalják a kültéri glamour fotózás szépségét, kivitelezését, illetve lehetőségetet adott a szükséges apró trükkök elsajátítására.

 

72. fotótanfolyam: 2019. augusztus - üzleti (marketing) fotós tanfolyam

Őszintén, nyíltan beszéltünk a fotózás üzleti megközelítéséről. Árakról és árképzésről, célcsoportokról és vevőszerzésről, márkaépítésről és marketingről, konkurenciáról és versenyelőnyről.

 

71. fotótanfolyam: 2019. július - kültéri portréfotó gyorstalpaló tanfolyam III.

..és akkor a harmadik kültéri portréfotó gyorstalpaló tanfolyamot is sikeresen lezajlott.... köszönjük a részvételt!

 

70. fotótanfolyam: 2019. június - A stúdiófotózás alapjai - gyorstalpaló fotótanfolyam

A stúdiófotózás alapjai gyorstalpaló képzésünkön köszöntöttük a fotoSULI.sk 700. résztvevőjét! KÖSZÖNJÜK a folyamatos érdeklődést! :)

 

69. fotótanfolyam: 2019. június - kültéri portréfotó gyorstalpaló tanfolyam II.

A portré fotózásra van talán a legnagyobb igény. Így megszerveztük a II. kültéri portréfotó gyorstalpaló tanfolyamot is.

 

68. fotótanfolyam: 2019. május - kültéri portréfotó gyorstalpaló tanfolyam I.

A fotótanfolyamon megmutattuk hogyan fotózhatunk embereket úgy, hogy a fotós és a fotózandó személy is büszke legyen a végeredményre.

 

67. fotótanfolyam: 2019. április - fotózás a gyakorlatban

Az elméleti fotótanfolyam után a résztvevők oktatónk segítségével ezúttal a gyakorlatban, terepen is kipróbálhatták a fotózás fortélyait a szeszélyes áprilisi időben.

 

66. fotótanfolyam: 2019. április - külső vaku használata beltérben

Az érdeklődők megismerkedtek a fényképezőgépekre helyezhető rendszervaku használatával a beltérben. A fotótanfolyamon a résztvevők megismerhették miként működik egy vaku az elméletben és gyakorlatban egyaránt.

 

65. fotótanfolyam: 2019. április - számítógépes képfeldolgozó tanfolyam

Ismét kipróbáltunk valami újat, mégpedig a hétköznap esti "gyorstalpaló" fotótanfolyamot, melynek főpróbája nagyon jól sikerült. Ezért a jövőben hétköznaponként a késő délutáni, esti órákban szeretnénk számotokra különböző elméleti, gyakorlati és tematikus KISCSOPORTOS fotótanfolyamokat szervezni.  Kis létszámú (5 fő), 3 órás képzésekben gondolkodunk a kedvezményesebb ár, a személyesebb légkör, és a hatékonyság miatt. Reméljük ezzel újabb tudást, hasznos tanácsot tudunk számotokra nyújtani.

 

64. fotótanfolyam: 2019. március - esküvői fotós tanfolyam

Ismét teltházzal, immáron 4. alkalommal került megrendezésre az ESKÜVŐI fotós tanfolyamunk. Köszönjük a résztevőknek a figyelmet, partnereinknek pedig a segítséget.

 

62.-63. fotótanfolyam: 2019. március - alapfokú + számítógépes utómunka

Míg szombaton a teljes alpokat oktattuk a résztvevőknek, addig vasárnap a számítógépes képfeldolgozás kapta a főszerepet. 20 résztvevővel gyarapodott ismét a fotoSULI.sk család :) Köszönjük!

 

61. fotótanfolyam: 2019. január - aktfotó workshop

Januári aktfotó workshopunkon a női test szépségéé volt a főszerepet. A figyelmes résztvevőket professzionális előadónk vezette be a fotográfia egyik legszebb, ha nem a legszebb műfajába: a női test esztétikus ábrázolásába.

 

60. fotótanfolyam: 2019. január - céges fotótanfolyam egyedi igények alapján

Egy média kiadó csoporttól kaptunk felkérést az újságírók, fotósok csoportos képzésére. Nagyon köszönjük a bizalmat! Ez volt a fotoSULI.sk 60.csoportos fotótanfolyama :)

 

59. fotótanfolyam: 2018. december - A stúdiófotózás alapjai

A stúdiófotózás alapjai workshopunkon a résztvevők megtunulták miként működik egy fotóstúdió, mik azok az eszközök melyek kihagyhatatlan kellékei egy fotóműteremnek, és a gyakorlatban is kipróbálták miként használjuk ezen berendezéseket. Köszönjük hogy velünk tartottatok 2018 utolsó csoportos fotótanfolyamán.

 

58. fotótanfolyam: 2018. november - 1. fotós kirándulás

Kitaláltuk! Megszerveztük! Megvalósítottuk! – 1.fotós kirándulás – Laxenburgi Kastélypark, Ausztria

…és az egyik résztvevő üzenete a kirándulás után: “Köszönöm a fotós kirándulást, nagyon jó volt! Szuper társaság, hasznos tanácsok. Ismét sokat tanultam, és már most várom a folytatást!“

 

57. fotótanfolyam: 2018. október - adobe photoshop kezdők számára

A hétvégi 2 napos adobe photoshop tanfolyamon köszöntöttük a fotoSULI.sk 600. résztvevőjét! Köszönjük a folyamatos érdeklődést képzéseink iránt!

 

56. fotótanfolyam: 2018. október - őszi természetfotó tanfolyam

Fantasztikus időjárás, gyönyörű táj, figyelmes résztvevők és a fotoSULI tapasztalt oktatója Ödi jellemezte az "Őszi természetfotó" tanfolyamunkat. Köszönjük a részvételt!

 

55. fotótanfolyam: 2018. július - gyakorlati fotótanfolyam

A fotoSULI.sk 55. csoportos fotótanfolyamán a gyakorlati kérdésekkel foglalkoztunk. A résztvevőknek köszönjük a figyelmet, az esőnek a türelmet, hogy megvárta a képzés végét :)

 

54. fotótanfolyam: 2018. június - természetfotó tanfolyam

A tanfolyam célja ezúttal az volt, hogy a terepen eltöltött fényképezés közben a résztvevők minél inkább kedvüket leljék a természet szépségeinek megörökítésében. Szerintünk ez sikerült :)

 

53. fotótanfolyam: 2018. április - gyermekfotózás tanfolyam anyáknak

Kedves anyukák! Köszönjük, hogy a sok teendőtök ellenére is időt szántatok egy kis fotós képzésre, fejlődésre. Minden tisztelet a Tiétek! Reméljük e röpke három óra alatt is sikerült hasznos és főként használható információkkal szolgálni számotokra a gyermekeitek fotózása terén. Jó fényeket!

 

52. fotótanfolyam: 2018. április - műtermi glamour fotótanfolyam kezdőknek

Bátky Tamás, a fotoSULI vendég oktatója vezette be az érdeklődőket a műtermi glamour fotózás rejtelmeibe és annak szépségeibe. Egy tartalmas délután, gyakorlati bemutatók és elméleti tanácsok. Na meg az elmaradhatatlan fotoSULI-s vidám hangulat! Tamásnak köszönjük a remek előadást, Katának a fantasztikus modellkedést, a résztvevőknek pedig a bizalmat, amivel megtisztelték ezt a nem mindennapi fotótanfolyamunkat!

 

51. fotótanfolyam: 2018. március - 3. esküvői fotós tanfolyam kezdőknek

Vidám és figyelmes résztvevők, exkluzív helyszín, professzionális szolgáltatók, elbűvölő "menyasszony", jóképű "vőlegény", gyönyörű csokor, finom ebéd, ízletes torta és sok-sok információ – ilyen volt a 3. esküvői fotós tanfolyamunk. Reméljük mindenki jól érezte magát, és újabb hasznos tanácsokkal, ötletekkel lett gazdagabb. A már feldolgozott fotókat elnézve remek munkát végeztetek!

 

50. fotótanfolyam: 2018. február - számítógépes képfeldolgozó tanfolyam

Ezt is megértük, elértük .JUBILEUMI 50. CSOPORTOS FOTÓTANFOLYAMUNK az adobe lightroom képszerkesztő program adta lehetőségek kihasználásáról szólt .reméljük élveztétek az oktatást, és tanultatok is jópár hasznos trükköt

 

49. fotótanfolyam: 2018. február - alapfokú fotótanfolyam kezdőknek

10 résztvevő, 6 kávé, 4 tea,… ja, és a szokásos jókedv, na meg sok hasznos infó .ez jellemezte a fotoSULI.sk 49.csoportos fotótanfolyamát .köszönjük a részvételt

 

48. fotótanfolyam: 2018. február - számítógépes képfeldolgozó tanfolyam

A hétvégi “Digitális képfeldolgozó tanfolyam” ezúttal Szilvia vezetésével került megrendezésre. Köszönjük a részvételt!

 

47. fotótanfolyam: 2018. január - alapfokú fotótanfolyam kezdőknek

Ezen fotótanfolyamunkon egy kis ajándékkal és egy ízletes tortával köszöntöttük a fotoSULI.sk 500-ik résztevőjét! Mikor 2014 májusában megszerveztük első képzésünket természetesen voltak céljaink. Azt viszont álmunkban nem gondoltuk volna, hogy nem egész négy év alatt ennyi, a fotózás iránt érdeklődő kedves embert lesz szerencsénk oktatni, még jobban “megfertőzni” e gyönyörű hobbival. KÖSZÖNJÜK!

 

46. fotótanfolyam: 2018. január - üzleti, marketing fotós tanfolyam

2018 első fotótanfolyamán egy újabb teltházas "szédítő" workshopot volt szerencsém vezetni (én legalább is picit beleszédültem). Rendhagyó volt a téma, mivel ez alkalommal a fotózás üzleti részét taglaltuk. A résztvevőknek hatalmas KÖSZÖNET a kitüntető figyelmükért, türelmükért, a kérdésekért, a jó társaságért!

 

45. fotótanfolyam: 2017. július - a stúdiófotózás alapjai

Az érdeklődők ezúttal műtermi fotózás rejtelmeibe tekinthettek be velünk, és kaphattak ízelítőt olyan dolgokbol, mint a:

  • műtermi alapismeretek, expozíciós stratégiák, fény és annak hibáiról a műteremben, portrét megvilágítás technikája és stílusai, az előnyös és helyes pózok fontossága és annak technikája, modellel való kommunikáció

 

44. fotótanfolyam: 2017. június - kültéri portré fotó tanfolyam tanfolyam

A világon talán nincs még egy olyan fotótéma, melyhez annyi érzelem fűződne mint az emberhez. Sajnos naponta mégis rengeteg semmitmondó portré készül emberekről, barátainkról, családtagjainkról, szerelmeinkről. Júniusi fotótanfolyamunkon megmutattuk hogyan fotózhatsz embereket úgy, hogy Te is és a fotózandó személy is büszke legyen a végeredményre. Sőt, a tanfolyam második felében a képeket közösen fel is dolgoztuk!

 

43. fotótanfolyam: 2017. április - számítógépes képfeldolgozó tanfolyam

Vasárnapi képfeldolgozó tanfolyamunk ismét bebizonyította a számítógépes utómunka fontosságát a fotográfiában. A képszerkesztésnek köszönhetően ugyanis a fotók életre kelnek, újjászületnek. Gondolom a tanfolyam résztvevői igazat adnak nekünk ebben (is) :) Köszönjük a részvételt!

 

42. fotótanfolyam: 2017. április -fotózás a gyakorlatban kezdők részére

Szombat délelőtti fotótanfolyamunkon a gyakorlatban is bemutattuk mindazt, amit az elméleti oktatáson már tanultunk. A szeszélyes áprilisi időjárás ellenére, ma is győzött a jó kedv és a csapatmunka! Köszönjük a részvételt!

 

41. fotótanfolyam: 2017. április - természetfotó tanfolyam kezdőknek

Természetfotós tanfolyamonunk első napja a résztevők elméleti tudását bővítette, míg a második napon Lelkes Ödi fotográfus barátunk a Duna csodálatos térségében alkotott a résztvevőikkel.

Állandó fotótanfolyamainkon kívül (alapfokú, gyakorlati, utómunka) egyre nagyobb az igény a különböző tematikus workshopok iránt, így a jövőben igyekszünk egyre gyakrabban szervezni hasonló képzéseket is.

 

40. fotótanfolyam: 2017. március - gyakorlati fotótanfolyam kezdőknek

Ragyogó napsütés mellett, jó hangulatban zajlott a vasárnapi gyakorlati fotótanfolyamunk. A társaság ismét vidám és figyelmes volt. Köszönjük a részvételt! Következő fotótanfolyamunk egy 2 napos teltházas természetfotó workshop lesz Lelkes Ödi fotós barátunkkal. Köszönjük a kitüntető figyelmet! :)

 

39. fotótanfolyam: 2017. március - alapfokú fotótanfolyam kezdőknek

Figyelmes csapat, fotózást szerető emberek és az elmaradhatatlan jó hangulat jellemezte mai kezdőknek szánt fotótanfolyamunkat.

Köszönjük a kitüntető figyelmet, fotótanfolyamaink 400. résztvevőjének pedig még egyszer gratulálunk! A "gentleman" megnyilvánulásáért is :)

 

38. fotótanfolyam: 2017. február - alapfokú fotótanfolyam kezdőknek

A fotoSULI.sk 38. fotótanfolyamán olyan témákról tanultunk, mint fotográfiai alapismeretek, gépismeret, képalkotás, és a résztvevők belekóstolhattak a képfeldolgozás fantasztikus világába is. Jó volt! Ez is! Köszönjük a kitüntető figyelmet!

 

37. fotótanfolyam: 2017. február - A stúdiófotózás alapjai

Képzésünkön megmutattuk az érdeklődőknek miként működik egy fotóstúdió, mik azok az esztközök, kiegészítők melyek kihagyhatatlan kellékei egy fotóműteremnek. A résztvevők kipróbálhatták miként működnek ezen berendezések a gyakorlatban, bepillantást nyerhettek egy igazi fotóműterem világába. A nap végére pedig mindenki megértette a fotóstúdió működését, az alap beállításokat, világításokat. Mert ez volt a cél!

 

36. fotótanfolyam: 2017. január - képfeldolgozó tanfolyam kezdőknek

2017 első számítógépes képfeldolgozó tanfolyama. Vasárnap újabb 10 érdeklődőt volt szerencsénk bevezetni a fotók utómunkázásának világába. Mert egy átlagos fotóból is lehet átlagon felülit “varázsolni”. Kérdezzétek csak azokat, akik már jártak a fotoSULI.sk képfeldolgozó tanfolyamán. És aki még nem járt, azt szeretettel várjuk a legközelebbi képzésre.

 

35. fotótanfolyam: 2017. január- alapfokú fotótanfolyam kezdőknek

Rendkívül figyelmes és jókedvű csapatnak tartottuk a január 2. hétvégéjén a fotoSULI.sk 2017-es első, sorrendben immáron a 35.csoportos fotótanfolyamát. Köszönjük a részvételt és a sok nevetést! Azért nyugtassatok meg, hogy tanultatok is valamit! Zsuzsának köszönhetően ezúttal mi is okosabbak lettünk: megtudtuk, hogy az ázsiai fotósok a legnagyobb teleobjektív használók. Megj.: talán :-)

 

34. fotótanfolyam: 2016. november - II. esküvői fotós workshop kezdőknek

Második alkalommal is szép számú érdeklődőt köszönthettünk a kezdőknek szánt esküvői fotótanfolyamunkon a csodálatos békei Castel Pension & Restaurant falai közt. Remek hangulat, nagyszerű modellek, kedves, segítőkész esküvői szolgáltató kollégák segítették a képzést. Az első nap az időjárás már igazi novemberi arcát muatatta, de ez sem akadályozta meg a résztvevőket abban, hogy alkossanak a szabad ég alatt is. A fotótanfolyam második napja már kellemesebb hőmérsékletben, a kalman.eu családi fotóstúdiójaban zajlott, ahol a képek feldolgozása, retusálása mellett szó volt a ügyfélszerzésről, az árszabásról, a fotókönyv készítésről és egyéb hasznos esküvői marketing tippekről. Aki eljött reméljük élvezte mindkét napot, és újabb, az életben is használható tudással lett gazdagabb.

 

33. fotótanfolyam: 2016. november - alapfokú fotótanfolyam kezdőknek

Ezen alapfokú fotótanfolyamon oktattunk és ünnepeltünk is egyben! Oktattunk, hiszen sokadik alkalommal volt lehetőségünk alap elméleti dolgokról mesélni résztvevőinknek. Ünnepeltünk, hiszen e képzésünkön köszönthettük a fotoSULI.sk 300.résztvevőjét! Számunkra ez egy óriás szám, amit nagyon de nagyon köszönünk mindek kedves eddigi és jövendőbeli "diákunknak"!

 

32. fotótanfolyam: 2016. augusztus - kismama fotózás workshop

A fotoSULI.sk sorrendben 32. csoportos fotótanfolyama, lehetőséget adott arra, hogy a résztvevők megtapasztalják a kismama fotózás szépségét, kivitelezését, illetve hogy a gyakorlatban is kipróbálják az apró trükkök elsajátítását. Mindezt közkívánatra főként műtermi körülmények közt, mivel a stúdió lámpák fényei mindenkit lenyűgöztek! KÖSZÖNJÜK az újabb vidám és remélhetőleg hasznos fotótanfolyamot, kismamánknak pedig a türelmes pózolást! JÓK VOLTATOK! :-)

 

31. fotótanfolyam: 2016. június- fotózási tippek nyárra - mini fotótanfolyam

Ahogy az egész nyaralásra, a fotózásra is fel kell készülni. Töltő, pótakku, elegendő memóriakártya. Csakhogy a jó fotóhoz ez nem elegendő. Ismerni kell a fényképezőgépet, annak funkcióit, és nem árt, ha tudjuk mi teszi valójában széppé, jóvá a fotónkat. Ebben segítet remélhetőleg a baráti hangulatú 3 órás mini fotótanfolyamunk a dunaszerdahelyi Choco Arden kávézóban.

30. fotótanfolyam: 2016. május - fotózási tippek nyárra - mini fotótanfolyam

A fotoSULI.sk kiemelt partnerével, az AndreaShop Plus üzletlánccal karöltve ma egy mini fotós tanfolyamot szerveztünk a dunaszerdahelyi áruházukban. Köszönjük a felkérést, a támogatást és a lehetőséget!

 

29. fotótanfolyam: 2016. április - esküvői fotós workshop kezdőknek

A fránya időjárás ellenéri is úgy gondoljuk remekül sikerült az esküvői fotós workshopunk első napja köszönhetően a kiváló partnereinknek, a figyelmes résztvevőknek, a gyönyörű „menyasszonynak“ és a jóképű „vőlegénynek“. KÖSZÖNJÜK! A fotótanfolyam második napján a képek feldolgozása, retusálása mellett szó volt a ügyfélszerzésről, az árszabásról, a fotókönyv készítésről és egyéb hasznos esküvői marketing tippekről. Aki eljött reméljük élvezte mindkét napot, és újabb, az életben is használható tudással lett gazdagabb.

 

28. fotótanfolyam: 2016. április - gyakorlati fotótanfolyam kezdőknek

Itt a tavasz, és ezzel a hosszú tél után elérkezett végre a gyakorlati fotóoktatás, fotótanfolyam ideje is. Ismét szép számban jöttünk össze, hogy együtt gyakoroljuk a fotózás apró trükjeit olyan témákban, mint a portré fotózás, makró fotózás, táj fotózás... Dolgoztunk különféle fotótechnikai eszközökkel, kiegészítőkkel. A csatolt kép azért ne tévesszen meg senkit, a fotók nem ezen a fotótanfolyamon készültek, viszont a fotoSULI diákjainak munkáját dícsérik! :-)

 

27. fotótanfolyam: 2016. április - az első céges fotótanfolyam

Egy újdonsággal kezdtük az áprilist. A fotoSULI.sk történetében először tartottunk fotótanfolyamot céges ügyfélnek. Számunkra jól ismert arcok vettek részt az oktatáson, hiszen az összes eddigi weboldalunkat az epix technology építette számunkra. Többek közt a www.fotoSULI.sk is az ő munkájuk eredménye. Reméljük sok hasznos információt sikerült átadni a fotótanfolyam keretén belül a számotokra fiúk! :-)

 

26. fotótanfolyam: 2016. március - a stúdióportrézás alapjai

"A stúdióportrézás alapjai" címmel tartottuk legutóbbi teltházas fotótanfolyamunkat a fotoSULI.sk keretén belül. Kanovits Gábor AFIAP fotóművész régiónkban első ízben osztotta meg szakmai tudását az érdeklődőkkel. A résztvevők bepillantást nyerhettek a portrékészítés féltve őrzött titkaiba. Mindenkinek köszönjük a tartalmas, vidám, baráti fotótanfolyamot!

 

25. fotótanfolyam: 2016. február - képfeldolgozó tanfolyam kezdőknek

Egy újabb remek fotoSULI-s vasárnap délután a számítógépes képfeldolgozó tanfolyammal, tehetséges résztvevőkkel. És ha még valami meg is maradt a buksikban a sok információból, akkor még boldogok is vagyunk. :-) Köszönjük a részvételt!

 

24. fotótanfolyam: 2016. február - alapfokú fotótanfolyam kezdőknek

Ezen a napsütéses februári szombat délután a 24. alapfokú csoportos fotótanfolyam keretén belül főként a fotográfiai alapismeretekről és a fényképezőgép kezeléséről elmélkedtünk. Emelett természetesen a résztvevők betekintést nyerhettek a manapság oly fontos számítógépes utómunka alapjaiba is.

 

23. fotótanfolyam: 2016. január - képfeldolgozó tanfolyam kezdőknek

Egy kellememes, és remélhetőleg hasznos vasárnap délután eredménye a résztvevők fotóin. Ugye kedves "diákok", hogy mindig van mit javítani a nyers képeiteken? Köszönjük a kitüntető figyelmet!

 

22. fotótanfolyam: 2016. január - alapfokú fotótanfolyam kezdőknek

A fotoSULI.sk történetének 200.résztvevőjét köszöntöttük a 2016-os esztendő első alapfokú fotótanfolyamám egy jóféle Törley pezsgővel. A fotoSULI-ban boldogság és büszkeség van! :-) Nagyon szépen köszönjük a kitüntető figyelmet mindenkinek! Reméljük sok új, és hasznos információval lettetek gazdagabbak! Békés, boldog Új Esztendőt, és jó (szórt) fényeket mindenkinek!

 

21. fotótanfolyam: 2015. november - alapfokú fotótanfolyam kezdőknek

A 2015-ös esztendő utolsó tanfolyamán ismét új arcokat, kellemes embereket volt szerencsénk megismerni. Az alapfokú digitális fotótanfolyamon beszéltünk olyan elméleti dolgokról, mint az érzékenység (iso), rekesznyílás, fehéregyensúly, expozíció, mélységélesség, és természetesen sokat foglalkoztunk a gyakorlati kérdésekkel is. A képalkotás és a látásmód ugyanis nagyban befolyasolja egy-egy jó fotó elkészítését. A tanfolyam végén érintettük a számítógépes utómunka adta lehetőségeket is, melyeket manapság szinte "kötelező" használni, amennyiben különleges, egyedi fotókat szeretnénk alkotni. Jó csapat, jó hangulat, jó évzáró fotótanfolyam volt ez is! Köszönjük!

 

19.-20. fotótanfolyam: 2015. október - képfeldolgozó tanfolyam kezdőknek

A nagy érdeklődésnek köszönhetően október derekán két napon belül, két számítógépes utómunka tanfolyamot is szerveztünk. Úgy tűnik, a fotózás iránt érdeklődők rájöttek, a képek feldolgozása nélkül ebben a digitális világban nincs jó fotó. És milyen igazuk van. Az utómunkával rengeteg hiba javítható, hangulatot, egyedi stílust vihetünk fotóinkba. Aki már járt egy ilyen számítógépes képfeldolgozó tanfolyamon, azt ezt gondolom csak igazolni tudja. A jövőben még sok ilyen jellgű fotótanfolyamot tervezünk...

 

18. fotótanfolyam: 2015. október - gyakorlati fotótanfolyam kezdőknek

Kellemes őszi napsütéses időben, több mint egy tucat tanulni vágyó, jókedvű résztvevővel múlt hét vasárnapján tartottuk gyakorlati fotótanfolyamunkat. A résztvevők belekóstólhattak a makró fotózás, a portréfotózás, a tajfotózas apró trükkjeibe, fortélyaiba. Készült jópár remek fotó is, melyeket hamarosan bemutatunk a nagyközönségnek is. Azt gondolom mondanunk sem kell, nagyon jó kis csapat jött ismét össze. KÖSZI MINDENKINEK! Ilyen jellegű tanfolyammal legközelebb már csak tavasszal jelentkezünk, de az ősz és a tél folyamán lesz még alapfokú és képfeldolgozó tanfolyam. Sőt, nem is egy. Mindenkit szeretettel várunk!

 

17. fotótanfolyam: 2015. szeptember - alapfokú fotótanfolyam kezdőknek

Szeptember az iskolakezdés ideje. Kezdünk hát mi is, és az őszi időszakban ismét számos fotótanfolyamot kínálunk a fotózás után érdeklődők számára. Első tanfolyamunkra a hosszú nyári szünet után szeptember végén került sor a kalman.eu vásárúti fotóstúdiójában. Újra megtelt a műterem kedves és főként jókedvű emberekkel, sőt a túljelentkezésnek köszönhetően rögtön újabb alapfokú tanfolyamot hirdettünk 2015 november 8-ára. Ha szeretnél Te is többet megtudni a fotózás alapjairól, érdekel a fotózás, és szeretnéd jobban megismerni fényképezőgépedet, gyere és tarts velünk.

 

16. fotótanfolyam: 2015. július- a portré fotózás alapjai - Héderváry Kastély****, Hédervár

A világon talán nincs még egy olyan fotótéma, melyhez annyi érzelem fűződne mint az emberhez. Sajnos naponta mégis rengeteg semmitmondó portré készül emberekről, barátainkról, családtagjainkról, szerelmeinkről. Ezen a tikkasztó nyári délutánon megpróbáltuk megmutatni hogyan fotózhatunk embereket úgy, hogy a fotózandó személy is büszke legyen a végeredményre. A négycsillagos Héderváry Kastély csakis a miénk volt ezen a délutánon, hogy a varázslatos beltéri, és a lenyűgöző kültéri helyszíneken közösen tanuljunk, és gyakoroljuk a portré fotózás trükkjeit. Lányok: ez jó kis alkotós délután volt! KÖSZI! :-)

 

15. fotótanfolyam: 2015. május- műtermi fotózás alapjai

A werkfotók a műtermi fotózás tanfolyamunkon készültek, ahol is a stúdió fotózás rejtelmeibe tekinthettek be a résztevők a fantasztikus Roman Pinček vezetésével. Ő volt az első vendég oktató a fotoSULI.sk történetében, és be kell hogy valljuk: nagy sikert aratott az előadása. A visszajelzések alapján egy jó hangulatú májusi délután keretén belül rengeteg új információval, hasznos tanáccsal lettek gazdagabbak azon résztvevők, akik a műtermi fotózás mivoltjára, trükkjeire voltak kíváncsia. Az érdeklődők ízelítőt kaptak olyan dolgokbol, mint a:

  • műtermi alapismeretek
  • expozíciós stratégiák
  • fény és annak hibáiról a műteremben
  • portrét megvilágítás technikája és stílusai
  • az előnyös és helyes pózok fontossága és annak technikája
  • modellel való kommunikáció

 

14. fotótanfolyam: 2015. április - gyakorlati fotótanfolyam

 

12-13. fotótanfolyam: 2015. március - fényképezőgép ismeret - gyakorlati fotótanfolyam

Ismét 2 csoportra való érdeklődőt volt szerencsénk oktatni, ezúttal a számítógépes utómunkára.

 

10-11. fotótanfolyam: 2015.március - számítógépes utómunka kezdőknek

Megismerkedtünk az Adobe Lightroom program alapjaival. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2 csoportot is indítottunk!

 

9. fotótanfolyam: 2015. február - alapfokú fotótanfolyam

Az utolsó pillanatban beszúrtunk még egy fotótanfolyamot a tél folyamán.

 

7-8. fotótanfolyam: 2015. január - fotótanfolyam kezdőknek

A 2015 is ott kezdődik, ahol az előző év befejeződött: dupla fotótanfolyammal...

 

5-6. fotótanfolyam: 2014. november - alapfokú fotótanfolyam

Két csoport is megtelt az újabb fotótanfolyamunkra. Köszönjük!

 

4. fotótanfolyam: 2014. szeptember - őszi fotótanfolyam kezdőknek

 

3. fotótanfolyam: 2014. július 27. - fotótanfolyam kezdőknek

 

1-2. fotótanfolyam: 2014. május - fotótanfolyam a jobb gyerkőcfotókért

A fotósuli első két fotótanfolyamával az édesanyáknak szerettünk volna kedveskedni... úgy érezzük sikerült, és valami fantasztikus dolog vette kezdetét :)