A fotósuliról

Fotósulink jelszava: "tanulj meg fotózni egyszerűen, érthetően!" És mi ehhez tartjuk magunkat!

A fotósulink indulásától (2014 májusa) a mai napig közel 1000 (!!!) – hozzád hasonló – fotózás iránt érdeklődőt tanítottunk meg nem csak fotózni, hanem felismerni a tökéletes pillanatot. Ők – hozzád hasonlóan – csak egy fotótanfolyamot kerestek. Akkor még ők sem tudták, hogy mi nem csak egy tanfolyamot adunk. Azóta, egy nagy baráti társaság vagyunk. Ezért is érdemes minket választanod!

És hogy kik is vagyunk valójában? Akivel még nem volt szerencsénk találkozni, annak engedjétek meg, hogy pár szóban bemutatkozzunk:

Ahogy az életben, úgy a munkában is egy pár vagyunk. Kiegészítjük egymást minden téren. Szilvia a számítógépes képfeldolgozás és utómunka kiváló képviselője, aki tudását külföldi mesterkurzuson szerezte. Roland a New York Institute of Photography volt diákja, és 2008-tól a párizsi székhelyű Nemzetközi Fotográfiai Szövetség AFIAP titulussal rendelkező fotóművésze. Alapító tagja a Magyar Fotóművészek Világszövetségének és tagja a Szlovák Fotográfusok Szövetségének. Számos oklevél és elismerés fűződik nevéhez szerte a világon.

Mi ketten vagyunk azok, akik az egyes fotótanfolyamokat vezetjük, és megróbálunk Titeket, kedves érdeklődőket beavatni a fotózás csodálatos világába. Néha pedig vendég oktatókat hívunk egy-egy kurzusra, hogy a fotósulinkat ezzel is színesebbe, változatosabbá tegyük számotokra.

Gyere, és tanulj Te is velünk! Meglátod milyen egyszerű ez!

Jó fényeket kíván,

Kálmán H.Szilvia & Kálmán Roland

       

OKLEVELEK: