Egyéni fotóoktatás

Ha számít a személyes törődés és az, hogy minél effektívebben sajátítsd el a fotográfiai elméletet és a gyakorlatot, akkor válaszd az egyéni fotótanfolyamot. Egyéni tanfolyamaink 2017 januárjában indultak, és ez idő alatt már közel 150 egyéni résztvevőt volt szerencsénk bevezetni a fotózás szépségébe. Légy Te a következő!

Időpont: előzetes egyeztetés alapján hétközben szinte bármikor
A tanfolyam helye: a studio2020 vásárúti fotóműterme (Trhová Hradská)
Oktató: Kálmán Roland - fotográfus, Kálmán H. Szilvia - képfeldolgozás

 

Tekintsd meg kínálatunkat:

 

KOMPLEX EGYÉNI ALAPFOKÚ FOTÓS KÉPZÉS (3 egyéni, összesen 9 órás fotótanfolyam) - 199€

  • elméleti fotótanfolyam kezdőknek - Elmesélünk és megmutatunk számodra mindent, ami szükséges ahhoz, hogy egy jó alappal rendelkezz a fotózás terén. A képzés alatt olyan területeket érintünk, mint: fotográfiai alapismeretek (iso, rekesz, záridő, expozíció kompenzáció,...), mi kell egy jó fotóhoz, avagy hogy érdekessé, jobbá tenni fotóinkat

  • a fényképezőgép használata azaz gyakorlati fotótanfolyam - Egész idő alatt, csak Veled, és csak a Te fényképezőgépeddel, és kérdéseiddel foglalkozunk. A tervezett program: gépismeret (a fényképezőgépen található legfontosabb gombok és azok alkalmazása) és fotózás a gyakorlatban. Dolgozunk majd mélységélességgel, záridővel, kompenzálunk expozíciót, stb...
  • egyéni digitális képfeldolgozó tanfolyam kezdőknek - Hogyan készíthetsz egy átlagos fotóból jó, vagy szinte tökéletes fényképet? Mi eláruljuk a titkot! A teljes körű tanfolyam kihagyhatatlan része az igazán egyedi, "woooow, ez de szuper" típusú fotókért! A képzésen részletesebben bemutatjuk a számítógépes képfeldolgozás alapjait, trükkjeit, hiszen a digitális fotók utólagos software-es korrekciója ma már a fényképezés menetének elengedhetetlen része.

 

EGYÉNI TEMATIKUS FOTÓTANFOLYAMOK, KONZULTÁCIÓK:

 

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ - 25€/óra

Válassz minket "személyi edzőnek" a fotózáshoz, legyen ez akár hiányt pótló elméleti tudás, konkrét fotózás, képfeldolgozás, vagy akár képelemzés. Ez a fajta képzés inkább konzultáció, mintsem fotótanfolyam, ami azt jelenti: rövid idő alatt a legszükségesebb kérdésekre irányul, ezért célirányos. Ezzel időt takaríthatsz meg, és nem kell sok felesleges „tananyagot” végighallgatnod. Amennyiben tehát saját elképzelésed van, kérünk lépj kapcsolatba velünk, tudasd elképzelésedet, céljaidat és mi ez alapján szívesen dolgozunk kis számodra egy egyéni képzést, konzultációt.

STÚDIÓFOTÓZÁS ALAPJAI - EGYÉNI TANFOLYAM (3 tanítási óra - 3x45 perc) - 69€

Ha érdekel miként működik egy fotóstúdió, ha kíváncsi vagy, mik azok az eszközök, kiegészítők melyek kihagyhatatlan kellékei egy fotóműteremnek, akkor szeretettel várunk az egyéni műtermi fotós képzésünkre, ahol csakis Veled foglalkozunk. A képzésen lehetőséged lesz a gyakorlatban is kipróbálni miként működnek ezen berendezések. A tanfolyam végére megérted a műterem működését, az alap beállításokat, világításokat.

KÉPFELDOLGOZÓ TANFOLYAM (ADOBE LIGHTROOM) - EGYÉNI TANFOLYAM (3 tanítási óra - 3x45 perc) - 69€

Ha úgy érzed, hogy a fotózás ezen részén szeretnél javítai, vagy szeretnéd megtanulni hogyan készíthetsz egy átlagos fotóból jó, vagy szinte tökéletes fényképet, akkor mi eláruljuk a titkot! A képzésen részletesebben bemutatjuk számodra a számítógépes képfeldolgozás alapjait az Adobe Photoshop Lightroom képszerkeztő program segítségével. A digitális fotók utólagos software-es korrekciója ma már a fényképezés menetének elengedhetetlen része.

FOTÓZZ PROFIN MOBILTELEFONNAL - EGYÉNI TANFOLYAM (3 tanítási óra - 3x45 perc) - 69€

Sokat fotózol telefonnal? Szeretél profibb képeket készíteni! Megmutatjuk, hogyan fotózz tudatosan! Ezt az egyéni fotótanfolyamot kimondottan a mobiltelefonnal való fotózásra és képfeldolgozásra építjük. Az alapok elsajátításával még a mobiltelefonok fényképezőgépével is lehet szép képeket készíteni, ezért érdemes rászánni pár órát erre a hasznos képzésre. További infók ITT.

 

Amit a tanuláshoz biztosítunk:

  • kellemes környezetetet
  • modern eszközöket
  • baráti hangulatot
  • kávét, üdítőt

 

Egy kedves résztvevő véleménye az egyéni tanfolyamról:

"Ma volt szerencsém egy egyéni fotóoktatáson részt venni. Nagyon jó hangulatban telt, egyszerű és érthető volt a magyarázat. Nem kellett unalmas, száraz "tananyagokon" átrágnom magam. Sok érdekes dolgot tanultam, és ami kiváltképp jó érzés volt, hogy Roland folyamatosan bíztatott, bátorított a fotózással kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk az elkövetkezendő tematikus fotótanfolyamok alkalmával. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem hiszem, hogy van még ehhez hasonló tanfolyam messze régiónkban. Egyszerűen egy élmény volt."

Vörös Ingrid, Nagymegyer, 30 éves

 

 

További információk:

e-mail: info@fotosuli.sk

mobil: 0915 660 550

*vállalkozásunk nem ÁFA fizető