Egyéni fotóoktatás

Ha számít a személyes törődés és az, hogy minél effektívebben sajátítsd el a fotográfiai elméletet és a gyakorlatot, akkor válaszd az egyéni fotótanfolyamot. Egyéni tanfolyamaink 2017 januárjában indultak, és ez idő alatt már több mint 100 egyéni résztvevőt volt szerencsénk bevezetni a fotózás szépségébe. Légy Te a következő!

Időpont: előzetes egyeztetés alapján hétközben szinte bármikor
A tanfolyam helye: a studio2020 vásárúti fotóműterme (Trhová Hradská)
Oktató: Kálmán Roland - fotográfus, Kálmán H. Szilvia - képfeldolgozás

 

Tekintsd meg AKCIÓS kínálatunkat:

  •  egyéni elméleti fotótanfolyam kezdőknek - (3 tanítási óra) - 69€ helyett most 59€

Elmesélünk és megmutatunk számodra mindent, ami szükséges ahhoz, hogy egy jó alappal rendelkezz a fotózás terén. A képzés alatt olyan területeket érintünk, mint: fotográfiai alapismeretek (iso, rekesz, záridő, expozíció kompenzáció,...), mi kell egy jó fotóhoz, avagy hogy érdekessé, jobbá tenni fotóinkat

  • a fényképezőgép használata (gépismeret)- (3 tanítási óra) - 69€ helyett most 59€

Egész idő alatt, csak Veled, és csak a Te fényképezőgépeddel, és kérdéseiddel foglalkozunk (a tanfolyamhoz elméleti alapismeretek szükségesek, ezért szíves figyelmetekbe ajánljuk elvégezni a fent említett elméleti fotótanfolyamunkat). A tervezett program: gépismeret (a fényképezőgépen található legfontosabb gombok és azok alkalmazása), menü beállítások értelmezése, használata

  • egyéni gyakorlati fotótanfolyam kezdők részére - (3 tanítási óra) - 69€ helyett most 59€

A gyakorlati tanfolyamon fotózunk, fotózunk és fotózunk! Foglalkozunk a mélységélességgel, záridővel, kompenzálunk expozíciót, derítőlapozunk, vakuzunk, komponálunk,... (a gyakorlati fotótanfolyamhoz elméleti alapismeretek szükségesek, ezért szíves figyelmetekbe ajánljuk elvégezni a fent említett elméleti fotótanfolyamunkat).

  • egyéni digitális képfeldolgozó tanfolyam kezdőknek - (3 tanítási óra) - 69€ helyett most 59€

Hogyan készíthetsz egy átlagos vagy akár egy eléggé rosszul sikerült fotóból jó, vagy szinte tökéletes fényképet? Tarts velünk és mi eláruljuk a titkot! Egy kihagyhatatlan tanfolyam az igazán vagány, egyedi, "woooow, ez de szuper" típusú fotókért! Workshopunkon részletesebben bemutatjuk a számítógépes képfeldolgozás alapjait, trükkjeit, hiszen a digitális fotók utólagos software-es korrekciója ma már a fényképezés menetének elengedhetetlen része.

AKCIÓ: KOMPLEX EGYÉNI ALAPFOKÚ FOTÓS KÉPZÉS (mind a 4 EGYÉNI tanfolyam) 276€ helyett csupán 199€

Jelentkezés: ITT

 

  • egyéni konzultáció - 29€/óra

Válassz minket "személyi edzőnek" a fotózáshoz, legyen ez akár hiányt pótló elméleti tudás, konkrét fotózás, képfeldolgozás, vagy akár képelemzés. Ez a fajta képzés inkább konzultáció, mintsem fotótanfolyam, ami azt jelenti: rövid idő alatt a legszükségesebb kérdésekre irányul, ezért célirányos. Ezzel időt takaríthatsz meg, és nem kell sok felesleges „tananyagot” végighallgatnod. Amennyiben tehát saját elképzelésed van, kérünk lépj kapcsolatba velünk, tudasd elképzelésedet, céljaidat és mi ez alapján szívesen dolgozunk kis számodra egy egyéni képzést, konzultációt.

 

Amit a tanuláshoz biztosítunk:

  • kellemes környezetetet
  • modern eszközöket
  • baráti hangulatot
  • kávét, üdítőt

Egy kedves résztvevő véleménye az egyéni tanfolyamról:

"Ma volt szerencsém egy egyéni fotóoktatáson részt venni. Nagyon jó hangulatban telt, egyszerű és érthető volt a magyarázat. Nem kellett unalmas, száraz "tananyagokon" átrágnom magam. Sok érdekes dolgot tanultam, és ami kiváltképp jó érzés volt, hogy Roland folyamatosan bíztatott, bátorított a fotózással kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk az elkövetkezendő tematikus fotótanfolyamok alkalmával. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem hiszem, hogy van még ehhez hasonló tanfolyam messze régiónkban. Egyszerűen egy élmény volt."

Vörös Ingrid, Nagymegyer, 30 éves

 

További információk:

e-mail: info@fotosuli.sk

mobil: 0915 660 550

*vállalkozásunk nem ÁFA fizető

** 1 tanítási óra = 45 perc