Aktuális fotótanfolyamaink

Állandó jellegű, alapfokú csoportos fotótanfolyamok

  • Alapfokú fotótanfolyam kezdőknek - Van egy digitális fényképezőgéped, viszont úgy érzed nem tudod kihasználni? Bonyolultnak tűnik a géped menüje, és nem tudod, mit mire használj? Ha Te is így érzel, szeretettel várunk nagysikerű, kezdőknek szánt fotótanfolyamunkra!

  • Gyakorlati fotózás kezdőknek - Fotózz velünk pár kellemesen eltöltött óra keretén belül, és mi segítünk a gyakorlatban is kipróbálni a fotózás apró és hasznos trükkjeit. Meglátod mennyivel jobb fotókat készítesz majd ezután a tanfolyam után!

  • Képfeldolgozó tanfolyam kezdőknek - Hogyan készíthetsz egy átlagos vagy akár egy eléggé rosszul sikerült fotóból tökéletes fényképet? Tarts velünk és mi eláruljuk a titkot! Egy kihagyhatatlan tanfolyam az igazán vagány, egyedi, "woooow, ez de szuper" típusú fotókért! Workshopunkon részletesebben bemutatjuk a számítógépes képfeldolgozás alapjait, trükkjeit, hiszen a digitális fotók utólagos software-es korrekciója ma már a fényképezés menetének elengedhetetlen része.

Egyéni fotótanfolyamok

Ha számít a személyes törődés és az, hogy minél efektívebben elsajátítsd a fotográfiai elméletet és a gyakorlatot, akkor válaszd az egyéni, vagy más néven "face-to-face" oktatást. Fotósulink legújabb projektje az egyéni fotóoktatás, ahol a képzés teljesen a megrendelő igényeihez és tudásához igazodik. Ez a képzés kizárólag rólad szól! Tudasd velünk elképzeléseidet, igényeidet hogy megtalálhassuk a Neked leginkább megfelelő megoldást. Mi mindenre nyitottak vagyunk!

ONLINE fotótanfolyam kezdők számára

Népszerű ONLINE, akár otthonról, munkából, vagy kirándulásról is bármikor elérhető fotótanfolyamunk 66 leckén keresztül mutatja be a fotózás alapjait a szakkifejezéseket egyszerűen megmagyarázva, a képek elkészítéséhez tippeket adva, képekkel, videókkal illusztrálva, hogy a fotózás elsajátítása minél egyszerűbb legyen!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT, IDŐPONTOKAT, ÁRAKAT ITT TALÁLSZ:

www.fotosuli.sk/tanfolyamok